miiinis

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av miiinis - 7 juni 2011 17:09

Jag får nog snart magsår eller nått. Har nu försökt få ut medicin i 1 vecka, först så har dom den inte, dom beställer, sen får dom fel leverans kom tillbaka imorgon, nä, vi har inte fått något nu heller men kom på tisdag.


Och idag är det tisdag och inte faan har min medicin kommit   . Var in på apoktekt på luchen idag och då upplyste dom mej om att dom inte har någon leverans idag, men hallå för i h-vete, ni måste väl ändå veta när ni har leveranser eller?! Jag blev helt vansinig, var nog inte deras bästa kund (men det skiter jag i) då förklarar dom för mej (igen) att deras leverantör har bytt datasystem bla bla bla.... Ja, det har dom redan sagt men jag blev faktiskt lovad i lördags att min medicin skulle komma, IDAG TISDAG. Vilket den inte har gjort. Dom skulle kolla med doktorn om jag kunde få någon annan styrka, så jag gick tillbaka vid 16 när jag hade slutat.


Fick vänta en bra stund innan idioten skulle hjälpa mej, då gick han och hämtade 50 mg och sa att jag kunde ta 4 om dagen istället och vad får jag se då??? Jo, dom har ju inte alls fixat den medicinen jag ska ha, utan den billigare sorten och då brann det ska jag lova. Berättade för idioten att jag ska ha den medicinen som läkaren har skrivit ut och ingenting annat. "Ja men då får du ju betala mellanskillnaden på 265 kr" OCH? Han vet väl för faan inte vad jag har för ekonomi och jag sa till honom att ni kanske ska ta och fråga kunderna vilken sort dom vill ha. Då visade det sig att dom inte alls har beställt det som läkaren skrivit ut, utan den billigare sorten. Hur jävla svårt kan det va?????


Så på torsdag eftermiddag ska min rätta medicin finnas där och gör den inte det, då exploderar jag ordentligt. Man ska väl inte behöva bråka om vilken medicin man vill ha eller hur? Och det måste ju vara någon skillnad på en som kostar typ 300 kr och en som kostar 70 kr, eller?


Puss å kram!



Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Länkar

Skriv gärna en rad...

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards