miiinis

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av miiinis - 2 januari 2012 20:04

Ja, då har ett år till passerat. Å jag måste säga att året som gick var mycket bättre än det förra (2010). Vad är det som har hänt 2011 då? 


I början av februari skaffade jag mej en Iphone 4  , kanontelefon, (har inte hatat den en enda gång) dagen efter skar jag mej i fingret i skärmaskinen, så det var bara att åkta till farbror... nä, nu skrev jag fel, tant doktorn å få fingret omsett. Det gjorde jävligt ont, inte att få det omsett, jo förresten, det gjorde det visst det men jag menar att skära sig i skärmaskinen.



 
Lilla fingret  



Veckan efter så satte vi in en kamin, gissa om vi har använt den flitigt. Den var värd varje krona




En mycket vanlig syn hos oss  



I mars så var vi på dop, det var gullungen eller prinsen som han kallas, Rasmus som döptes. Kommer ihåg att det var någon som var extremt bakis    den dagen, å det var inte jag  



Prinsen!!!



I maj bokade jag tid hos Linda, på Attitude Tattoo Studio i Moss, Norge, för att få Azlans porträtt tatuerat och jag fick tid i början på augusti. 



Fredagen den 5 augusti bar det iväg till Moss, å resultatet blev ju bättre än bäst. Är sååååå stolt över min otroligt fina tatuering



Orginalet



Tatueringen



Dagen efter, 6 augusti blev Azlan Svensk UtställningsChampion!!!!! Blev så otroligt glad, stolt, allt på samma gång tror jag, så det kom allt en liten tår. Så nu tillhör han "svampfamiljen"



I september fyllde Jonny år och jag överraskade honom med en resa till Helsingfors med Lenny å Johanna. En kanonresa från början till slut.





I oktober bestämde vi oss för att vi skulle måla i stora badrummet och resultatet, KANON!!!! Vi skulle bara måla men det slutade med att vi köpte nya badrumsmöbler också.





Före:





Efter:




Det är väl i stort sett hur år 2010 sett ut och det känns som att 2012 kommer att bli ännu bättre.



Puss å kram!     

 

 



Ovido - Quiz & Flashcards