miiinis

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av miiinis - 25 juni 2012 13:22

har jag semester, men vilket j-la skitväder!!! Idag har det regnat konstant, men det finns ju inget ont som inte för något gott med sig    jag har ju storstädat hela huset!

 

Vaknade supertidigt idag, typ 04:15 lyckades somna om i typ 20 min. så när Jonny åkte till jobbet vid 5 snåret, så gick jag upp. Drack kaffe, surfade lite, kollade på tv och bara njöt av att inte behöva göra sig iordning för att åka till jobbet. Azlan har inte varit speciellt sugen på att gå ut i detta vädret, han har bara varit ute på baksidan å kissat å sen lika fort in igen, upp i sängen å gottat ner sig i mitt duntäcke. Så nu ska jag bara byta i sängarna så är allt klart.

 

Igår innan jag skulle åka till jobbet, så fick jag för mej att jag skulle gå ut å ta lite kort (skräll va?!) på våran pion på baksidan men INGET BATTERI i kameran, då tänkte jag många fula ord (skriver dom inte här) så det var bara att lägga batteriet på laddning i några minuter å så ut å fota, men det dröjde inte länge förrän kameran dog igen, SUCK!!!!

 

Men några kort fick jag allt till   

 

     

 

Det var allt för den här gången, å nu när jag har semis, så kanske jag kan få tummen ur å blogga lite oftare, men bara kanske

 

Puss å kram!

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards