miiinis

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av miiinis - 7 februari 2011 19:48

 Då har man gjort det, fast att jag har skrytit med att jag aldrig inte har gjort det.

 

Skurit mej i skärmaskinen och det rejält också, jag liksom såg hur fingertoppen "flög" iväg. Å satan va ont det gjorde.

 

Det var i lördags när jag jobbade, dagen hade börjat bra, hade hunnit med jättemycket och allt vara kalas. Stod å skar bog till ett par kunder och vi stod å pratade om deras semester i Egypten och dom berättade hur bra dom hade haft det och på ett ögonblicksverk, så hade jag skurit mej i höger fingertopp. Så det var snabbt ner på golvet, ner med huvudet och upp med handen.

 

En kund som stod i kö var snabbt in till mej, la tryckförband och berättade för mej att hon var sjuksköterska, så snacka om tur, och inte nog med det, kunden som jag höll på med var också sjuksköterska + att det kom in en läkare som tittade på mitt finger.

Försökte få tag i Jonny som jobbade men lyckades inte utan jag ringde till syrran som kom ner å hämtade mej på Ica å körde mej till akuten. Fick tag på Jonny när vi nästan var i stan, så han kom in till akuten. Det tog några timmar innan jag fick komma in, det var hur mycket folk som helst där inne.

 

Väl inne på rummet så fick dom lägga bedövning, för dom var tvugna å se att inte benet stack ut i såret, för hade det gjort det, så hade dom varit tvugna att knippsa av det.

 

Här kommer en bild på mitt finger, VARNING!

 

  

 

I morgon ska jag till vårdcentralen, så dom ska lägga om såret och då ska jag nog vara så modig å titta på det. För det har jag inte vågat än.

 

Puss å Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards