miiinis

Alla inlägg den 23 juli 2011

Av miiinis - 23 juli 2011 09:49

Vad är det för fel på folk, egentligen? Dom dödar å bombar hej vilt. Är det inte någon idiot som skjuter ungdomar, så är det någon familjefar/familjemor som dödar sin respektive. Hur tänker dom egentligen, troligtvis så tänker dom inte alls eller så tror dom att dom är så "smarta" att dom kommer undan med det. 


Det går ju inte en dag nu utan man läser att någon har blivit mördad. Det börjar ju nästan lika USA, där dom också mördar hej vilt. Det måste ju vara något allvarligt fel i huvudet på dom eller? 


Fy faan det som hände i Norge, gud så hemskt. Stackars ungdomar som var på den där ön, vilket trauma, och stackars dom som var i Oslo, när bomben sprängdes. När vi kollade på tv:n igår från Norge, så kunde man ju inte fatta att det var där, för det såg ju ut som en krigszon och sen så är det ju inte så himla långt bort. Vi har ju grannar som bor i Oslo, så min första tanke var ju "Olle å Monika, är dom hemma i Oslo eller är dom här i sommarstugan" 


Nä usch, vilka idioter det finns. Nä, det var allt om det. Ha nu en fortsatt trevlig lördag och på måndag börjar allvaret igen.


Puss å kram!

Ovido - Quiz & Flashcards